Pachete Fit Me Online

Programele constă intr-un plan de nutriție personalizat in funcție de nevoile tale, pe care il creez in functie de stilul tău de viață actual și alimentele tale preferate, fără alimente sofisticate sau rețete greu de făcut. 

Un plan de antrenament cu exerciții acasă cu video inclus incât nu e nevoie să mergi la o sală de fitness. Plus monitorizare și tot sprijinul meu pe toată durata colaborarii noastre.Programul este gândit de așa natură încât să simuleze un stil de viață și nu o dietă care la un moment dat te va obliga să te oprești, deci să pui kilogramele la loc. Mă poți întreba orice dacă ai nelămuriri, vom ține un update săptămânal în care vom vedea exact cât progresezi și vom face ajustări în funcție de asta, dacă va fi cazul.

În principiu, ai cam tot ce e nevoie să reușești să dai jos kilograme, să te tonifiezi și să scapi de celulită, atât timp cât vei avea parte de puțină disciplină, motivatie si incredere in mine.

Cum se pot achiziționa programele?

Plata se va efectua prin transfer bancar. După ce plata e confirmată, îți vom trimite prin email programul ales, in maxim 24 de ore cele personalizate sau pe loc cel basic.

Programele conțin:

– Fișier pdf cu antrenamente și plan de nutriție

– Instrucțiuni video la fiecare exercițiu

Modalități de plată:

IBAN: RO40BTRLRONCRT0397593401

BT PAY : 0752402283 Cristian Șuvei / 0740893365 Bozdog Bianca

REVOLUT: 0752402283 Cristian Șuvei / 0740893365 Bozdog Bianca

PayPal: suveicristian@gmail.com

×